Лице на седмицата – Десислава Донева

1. От колко време работиш в EOS и на каква позиция си? От 7 години работя в компанията, като започнах на позиция Младши агент събиране на вземания в кол центъра, а от 2 години имам честта да съм част от HR екипа.
2. Как постъпи на работа в EOS и с какво те спечели компанията? Съвсем случайно от публикувана обява в сайт. Бях поканена на интервю и още тогава ми направи впечатление колко ясни изисквания имат към кандидатите за работа. ЕОS ме спечели с прозрачните условия с коректността и не на последно място с работната атмосфера.
3. Работата в EOS ме научи да бъда… социална, детайлна и енергична.
4. Най-хубавото на работната атмосфера в EOS са… колегите, няма по-хубаво от това да бъдеш посрещнат с усмивка и позитивно настроение.
5. След края на работния ден за мен е важно да се чувствам…. амбицирана за следващите дни,така разбирам, че денят е бил ползотворен.
6. Моят най-голям талант… е да изслушвам хората.
7. Книгата, от която си извадих важна поука и бих препоръчала е… „На изток от рая” от Джон Стайнбек
8. Коя е мечтаната за теб дестинация за пътуване и защо? Йерусалим,защото е един от най-древните градове в света и казват, че Йерусалим е мястото, където човек е най-близо до Бога.
9. Най-добрият начин за почивка според мен е… да прекараш време сам със себе си, на уютно и тихо място в компания на твоите мисли и мечти.
10. Най-важните 3 качества на един работодател за мен са… да има открита комуникация със служителите, визия за бъдещето и да умее да обединява и развива чувството на заедност в екипа, за да го движи към успеха.
11. 3-те качества, които правят един служител добър в работата си са… да бъдеш толерантен, мотивиран и да работиш със страст.
12. 3 неща, за които мечтая, но още не съм направила са… да се науча да плувам, да посетя Йерусалим, както вече разбрахте и да летя с топловъздушен балон.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *