Хората са основната движеща сила

Една от ключовите причини за успеха на ЕОС Матрикс е разбирането, че хората са основната движеща сила в компанията. А за да работят добре – те трябва да се чувстват добре. Успехът идва, когато се чувстваш щастлив с това, което правиш. Доказателство за това е един от най-успешните ни служители – тя вече повече от 10 години работи като колектор и продължава да достига върхови постижения, месец след месец.

В ЕОС Матрикс се стараем да създадем общност от хора, които са отдадени на работата си, които имат хъс да постигат успехи, да експериментират и да се учат непрестанно. При нас служителите се чувстват у дома си, което ни предразполага да растем и да се развиваме, да се усъвършенстваме и да продължаваме да осъществяваме мечтите си. Но нищо от това няма да е възможно без хората, които стоят зад всяка една малка стъпка в развитието на компанията. Всичко това е подкрепено с много доверие в нашия екип. А доверието се печели с отдаденост и честност. Честност към себе си, към работата и околните. От своя страна, доверието в екипа е предпоставка за култура на лична ангажираност, защото е съвсем естествено всеки човек, който се чувства ценен и значим на своето работно място, да се старае да постига все по-добри резултати. Като компания, изключително много държим на уважението в екипа – уважение към колегите, към положения труд и усилия.

И докато го има този неповторим екипен дух, докато продължава да има хора, които мечтаят и се борят за мечтите си, нашата мисия да помагаме на хората да се справят в техните затруднени моменти винаги ще ни води и ще ни държи заедно!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *