Каква е тайната на устойчивия успех?

Успехът е успех, когато е устойчив. За да бъдеш наистина успешен, то добрите резултати трябва да обхващат дълъг период от време. И, разбира се, винаги да си поставяш високи цели.

ЕОС Матрикс е водеща колекторска агенция в България и вече повече от 15 години успява да поддържа стабилни високи резултати. Компанията стартира своята дейност с малък екип от талантливи млади хора, които в началото срещат редица трудности в ежедневната си работа, започвайки без специализиран софтуер и всички останали удобства на днешния модерен колцентър. Към днешна дата ЕОС разполага с два офиса в страната, в които работят над 350 висококвалифицирани служители. Всеки в компанията осъзнава отговорността си, работейки ежедневно с човешки съдби, затова коректното и уважително поведение е водещо в ежедневната комуникация на служителите.

Пътят към успеха е осеян с много и различни предизвикателства. Според едни от най-успешните ръководители в компанията, тайната е в това никога да не спираш и всеки ден да правиш една крачка повече. Необходими са постоянство и хъс за работа, както и свобода за изява – силен мотиватор за високи успехи.

Защото успехът е да бъдеш щастлив с това, което правиш.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *